Nå er det sol og sommer på Gjøvik, og vi kan nyte gode dager!


PULS-Ditt værested er et sted med hvilepuls og god plass hvor du kan nyte god mat og kjenne på gleden ved bare å være! 


De har ulike tilbud i løpet av sommeren og høsten. Du kan lese mer om det på deres hjemmeside: http://www.frelsesarmeen.no/no/vart_arbeid/korps_menigheter/hoyre_kolonne/divisjonene/ostre/hoyre_kolonne/vare_tilbud/frelsesarmeen_gjovik/


Lister opp noen aktuelle tilbud her:

  • 8. juni:Rusfri dag markeres for åttende gang. I år finner du oss på CC kl.12-16, og vi markerer det også på PULS-Ditt værested og Fretex. Bli gjerne med oss denne dagen, del ut brosjyrer, ønske folk god sommer og server en god alkoholfri drink. Med Rusfri dag ønsker Frelsesarmeen å minne om at rusfrihet også handler om frihet fra skade og utrygghet. I år med et særlig fokus på sommer, ferietid og barn.

  • Uke 24: Hjerte for Gjøvik. Dugnadsuke hvor folk kan melde inn sine behov og du kan melde deg til å hjelpe noen som trenger det.

  • 17. juni: Avslutning av Hjerte for Gjøvik, og avslutning for dette halvåret for alle grupper, kunder, samarbeidspartnere og frivillige. DU ER HERVED INVITERT til å ta med deg familie, venner, naboer og andre å komme til Bassengparken kl.15.00. Sang, musikk, grilling, leker og aktiviteter for hele familien!

  • Ferie for alle: ihvertfall i uke 26, 27, 32, 33 og kanskje mer om vi får nok frivillige til å ta ansvar. Her blir det aktiviteter for barna to dager i uka. Vi trenger flere frivillige, så bli gjerne med sammen med oss!

  • 30. august: Redesign for barn starter opp, og vi starter også opp Redesign for voksne! Siste torsdag i hver måned!

  • 31. august: Vi markerer Verdens Overdosedag sammen med andre lag, foreninger og samarbeidspartnere. Det blir foredrag med Petter Uteligger i Fjellhaven fredag 31. august kl.18.00. Håper dere blir med å markere dette for å skape bevissthet om hvordan vi kan forebygge overdoser, og på en best mulig måte bry oss om hverandre.

  • 2. september: AVSPARK (Kick-off) for høstens program 2018! Vi starter opp med nye og spennende grupper og aktiviteter, så følg med på nett og i aviser. Denne søndagen møtes vi på PULS-Ditt værested kl.13.00. Her blir det en kort samling med sang og musikk, grilling, leker og konkurranser! Bli med da vel!


Vi fortsetter også med tema menneskeverd høsten 2018, og har to verdidebatter hvor første nå har kommet til unge som faller ut av arbeidslivet og den siste er om pensjonister og eldre.

Vær med å skap bevissthet og engesjement rundt viktige temaer!


Synes du noe av det vi driver med er spennende og fortsatt har lyst til å være med å støtte arbeidet vi har på Gjøvik eller engasjere deg mer? Her har du flere muligheter:

  • Bli frivillig! Vi trenger flere gode medarbeidere på laget både til sommerens aktiviteter, julegryta og ellers i året både på PULS-Ditt værested, Fretex, som besøksvenn, på familietilbud m.m.

  • Gi penger. Økonomi er en vesentlig del for at vi skal kunne hjelpe flest mulig. VIPPS 79672 eller overfør penger til konto 3000 32 20415.

  • Gi klær og ting til Fretex. Vi ønsker og gi både mennesker, klær og ting nye muligheter!

Frelsesarmeen på Gjøvik har nå et felles telefonnummer for alle tre enhetene; Puls-Ditt værested, Fretex og Korpset (meningheten).

Ring 40 91 20 50 og velg hvem du vil snakke med.


Minner om at PULS-Ditt værested har feriestengt i uke 22 + 28 + 29 pga ferieavvikling.

Sommeråpningstider på PULS-Ditt værested i juni, juli og august: Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl.11.00-15.00.Fretex har også stengt i uke 28+29, men har åpent i uke 22. Ordinære åpningstider i hele sommer.

Vi ønsker å være med å skape gode minner, for barn og voksne, gjennom hele året! Takknemlig for å kunne samarbeide med dere om det!

GOD SOMMER! :-)