Vil du være frivillig på "Totens tøffeste"?

Torsdag 23. august hadde vi besøk av Sonar Bemanning Oppland v/ Lars Elton Myhre. Han er også med og arrangerer terrenghinderløpet «Totens Tøffeste» som forgår 22.september 2018. Han trenger frivillige denne dagen som kan hjelpe til med å arrangementet. Dette er en fin mulighet til å skape et større nettverk og få erfaring som er nyttig i "veien mot jobb". Hvis du er interessert, så les teksten under!


I forbindelse med Totens Tøffeste som går av stabelen 22.september, bygger vi nå en sporty gjeng med frivillige som skal jobbe med å lage et tøft og artig arrangement. Bli med selv og bli en del av vårt fantastiske crew!


Både før, under og etter arrangementet er det nemlig mange ulike oppgaver som skal løses. Rigging av hinder, merking av løypa, transport, fixing og annen generell ordning. Positivitet og entusiasme er det også viktig at noen bidrar med! Det er i tillegg behov for folk til administrativt og kreativt arbeid, og foto, video, sosiale medier etc.


Hva vil du bidra med? Om du lyst til å bli kjent med nye folk og oppleve Totens Tøffeste fra innsiden, ta kontakt med Lars på 482 65 801 eller lars@sonar.no